Samir Rizvanović ima novi hit: “Ako ima pravde” na “Grandu” od 23. decembra

583ea77d-d76c-464c-b1ee-68450a0a0ab0-samir-studio-previeworg

Samir Rizvanović, vlasnik hitova “Stara ljubavi”, “Magija”, “To si ti”, “Život smo imali” i brojnih drugih, nema običaj poput nekih svojih kolega da svako malo objavljuje nove pjesme. Na svakoj novoj radi polako kako bi bio siguran da je i ovoga puta “pogodio žicu” svoje publike.

On je ovih dana završio novu pjesmu pod nazivom “Ako ima pravde”. Za istu muziku potpsiuje Damir Bečić koji je sa Borislavom Domazetom uradio i tekst za istu, dok je autor aranžmana Aleksandar Sofronijević. Prva harmonika bivše Jugoslavije, Aca Sofronijević sa svojim orkestrom svirao je za novu Samirovu pjesmu koju je završio u  “Ton & Grand “studiju.

Novu pjesmu Rizvanović će promovirati 23. decembra na “Grandu” i s nestrpljenjem iščekuje taj dan.

583ea77e-4934-4e2b-8b76-68480a0a0ab0-samir-studio1-previeworg

Sve veliki profesionalci na novoj pjesmi! Radili smo na njoj polako, ali postigli ono što smo željeli. Sama činjenica da je Sofranijevićev orkestar svirao u cijeloj pjesmi govori o ozbiljnosti projekta – vidno zadovoljan priča Riozvanović koji će u saradnji sa Goranom Šljivićem, poznatim beogradskim rediteljem, uskoro snimiti spot za novu numeru.

A, dok čeka novu pjesmu, Rizvanović ne odmara. Brojna gostovanja širom inozemstva, ponajviše u Njemačkoj, ali i činjenica da mu je radni kalendar popunjen u naredna dva mjeseca, najbolje govori o tome koliko je Samir prihvaćen od strane publike.

Izvor: Express